Service

Här har vi samlat en del av de tjänster och den service du kan ta del av hos oss i Gallerian.

Toaletter

Toaletter

Toaletter och skötbord hittar du i södra delen av Gallerian. Besöket kostar 10 kronor och du kan växla på plats.

Bankomat

Bankomat

Vi har i dagsläget en bankomat i Gallerian och den hittar du mellan Mexx och Life. Inom kort kommer ytterligare en bankomat att poppa upp!

Valutaväxling

Valutaväxling

Parkering

Parkering

Om du tar bilen till oss kan du parkera i Galleriangaraget med infart från Regeringsgatan och Herkulesgatan. Parkeringsgaraget är ett av Stockholms största, så här finns i stort sett alltid en ledig plats.

Hund

Hund

Vi får ofta frågor om man får ta med sig hundar till Gallerian, och det går bra. Däremot är det upp till varje butik om hunden får följa med in och shoppa.

Turistinfo

Turistinfo

Stockholm Info Gallerian ligger vid huvudentrén på Hamngatan. Här får du hjälp med bland annat sightseeingtips, hotellbokningar, souvenirer, turistguider, cykeluthyrning och biljetter till evenemang och nöjen. Du kan även låna datorer och få hjälp med att ladda ner sightseeing-appen Stockholm Info City Guide till din smartphone.

Hotellbokning

Hotellbokning

I vår turistinformation vid huvudentrén får du hjälp att göra dina hotellbokningar snabbt och enkelt.

Biljettförsäljning

Biljettförsäljning

Hos Stockholm Info Gallerian vid huvudentrén bokar och köper du biljetter till allt från teater, konserter och guidade turer till sevärdheter, sightseeing, tåg och båt.

Cykeluthyrning

Cykeluthyrning

Cykel är det perfekta sättet att ta sig runt i city. I Gallerians turistinformation vid huvudentrén kan du köpa cykelkort till Stockholm City Bikes.

Datorer

Datorer

Behöver du använda en dator? I vår turistinformation vid huvudentrén finns flera stycken och här kan du dessutom få hjälp med kopiering och utskrifter.